Magic Bijoux – Magia bijuteriilor din argint

banner

Este un magazin specializat in bijuterii din argint de foarte buna calitate. Produsele sunt livrate in 2 -3 zile lucratoare in tara si vin insotite cu un cutiuta de bijuterii cadou.

Mai jos voi expune o scurta descriere a acestui magazin care sper sa va capteze atentia. 

“Bijuteriile sunt un lucru foarte personal, ar trebui să spuna o poveste despre persoana care le poarta”  –  Garance Doré

Bijuteriile sunt lucruri atat de intime incat devin doar simple obiecte in momentul cand nu le mai porti. Ele transmit o poveste, o magie, o emotie, si nu in ultimul rand o semnificatie.

Semnificatia lor este data de povestea si mesajul lor. Ele sunt ca tatuajele si pot marca evenimente importante din viata noastra. Este fascinant cum te pot trece de la o stare la alta doar privindu-le.

La Magic Bijoux poti gasii bijuterii din argint care sa te reprezinte si sa-ti reaminteasca poveasta ta oriunde ai merge.

Detinem o gama larga de produse, de la inele din argint, bratari din argint, lantisoare din argint, cercei din argint, charmuri si pandative din argint.

Fiecare produs poate spune o poveste aleasa de tine, iar noi venim in sprijinul tau si a povestii tale.

Detinem bratari din argint cu numele tau sau persoanei dragi, sau poate o bratara cu initiala ta? dar poate una cu zodia ta?

Orice ai alege Magic Bijoux te poate ghida si oferii un sprijin.

Mai jos este linkul catre magazin -> https://magic-bijoux.ro/

019cedd83cccb8772c1e0c0aa6bea22a 2