Termeni si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro – este denumirea comerciala a BBN Marketing SRL-D, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Ticleni, strada Petrolistilor nr. 255, avand numar de ordine in Registrul Comertului J18/1067/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO38338476.

Vanzator – REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro.

Cumparator – poate fi orice entitate juridica care achizitioneaza Servicii pe Site.

Client – poate fi orice persoana juridica care a comunicat cu noi, care a achizitionat Servicii pe Site sau care a lasat intentia publica de a fi contactat.

Vizitator – poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro si acesta.

Magazine Favorite – Lista cu magazinele favorite adaugate cu un singur clic pe magazin. După ce vei fi redirectat pe site-ul magazinului, el va intra în lista ta. Magazinele vor dispărea din listă după 2 zile de la clicul pe magazin. Pentru a-l adăuga din nou, trebuie să dai din nou clic pe el.

Site – site-ul gazduit la adresa web www.REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, emailului sau telefonic, intentia sa de a achizitiona Servicii pe Site.

Servicii – orice serviciu de publicitate listat pe Site, inclusiv serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor si Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului si Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate Contract.

Magazin – Orice magazin listat pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazin.

Brand – Orice brand/marca listata pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazine.

Produs – Orice produs/serviciu listat pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazine.

Descriere Magazin/Brand/Produs – Descrierile, specificatiile, imaginile, logo, discounturile, denumirile etc, asa cum au fost ele furnizate sau afisate public de catre Magazine.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile din Comanda si va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata in cazul in care este necesar.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro isi rezerva dreptul de a cere Vizitatorilor/Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau informatii despre Magazine/Branduri/Produse de la oricare alt tert cu care REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Serviciilor sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A.

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Magazinelor/Brandurilor/Produselor disponibile pe Site (descrierile, specificatiile, imaginile, logo, discounturile, denumirile etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Nu suntem raspunzatori de corectitudinea lor. Magazinele pot solicita oricand ca magazinul/brandul/produsul sau sa fie editat/sters de pe Site, actiune care poate dura pana la 90 zile pana la solutionare.

3.8. Oricand dupa achizitionarea unui Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email a Cumparatorului. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Vizitatori/Clienti/Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Serviciilor.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

5.2. Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro.

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro confera Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro pentru respectivul Client/Cumparator/Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, Vizitator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro si/sau al angajatului/prepusului REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin contactarea telefonica sau email, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin transfer bancar sau cash. Odata inceputa discutia despre o Comanda, Vanzatorul nu este obligat sa mentina serviciul pentru Cumparator, decat dupa plata integrala a Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data efectuarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare (daca e cazul). In cazul in care Cumparatorul a achitat Serviciul Vanzatorului iar Vanzatorul a publicat Serviciul pe Site, Vanzatorul nu este obligat sa returneze banii aferenti Serviciului catre Cumparator.

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea notifica Vanzatorul prin email sau telefonic.

6.7. Vanzatorul va putea amana editarea/stergerea informatiilor despre Serviciu sau ale Magazinului/Brandului/Produsului pana la primirea unei dovezi conform careia acestia sunt titularii de drept.

6.8. In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
7.1.1. contractele de prestări de servicii, după inceputul prestarii serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.2. furnizarea de Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.3. furnizarea de Servicii confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.4. contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Servicii pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii suplimentare;
7.1.5. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. Cumparatorul/Vizitatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
9.1.1. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;
9.1.2. prin contactarea Vanzatorului.

9.2. In urma achizitionarii unui Serviciu, in urma comunicarii prin intermediul email-ului sau telefonului sau in urma listarii publice a datelor de contact, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Clientului/Vizitatorului, Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Servicii recomandate.

9.3. Clientul/Vizitatorul/Cumparatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro sau prin contactarea REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro in acest sens.

9.4. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.2. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin trimiterea facturii la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

10.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul prin comunicarea lor pe email Vanzatorului.

10.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic la adresa de e-mail la care a facut Comanda.

 1. LIVRAREA SERVICIILOR

11.1. Livrarea Serviciilor va fi efectuata numai dupa ce Cumparatorul efectueaza plata catre Vanzator.

 1. GARANTII

12.1. Toate Serviciile furnizate de catre REDUCERI-BLACKFRIDAY.ro vor fi livrate conform contactului agreat de comun acord la livrarea Comenzii.

 1. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daunele cauzate de oricare terta parte de care depinde Vanzatorul dar nu o poate controla (gazduire web, gazduire email etc).

13.2. Prin comunicarea telefonica sau prin email cu Vanzatorul, Vizitatorul/Clientul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului precum si prelucrarea datelor cu caracter personal, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

13.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor/Vizitatorilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

14.1. Scrierea de Review-uri se poate face, de catre Vizitatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Mesaje Testimoniale”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la parerea despre colaborarea cu Vanzatorul.

14.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review pe Site, Vizitatoriii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

14.3. Fiecare Vizitator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
– sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
– sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: call to action, pay per click etc.);
– sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Vizitator/Client/Cumparator;
– sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
– sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
– sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;
– sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

14.4. Cand un Review este semnalat de catre un Vizitator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Review-urile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

14.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Vizitatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri in Site. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de email bbnmarketing.srl@gmail.com. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Vezi pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

16.1. Vezi pagina Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare, care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

18.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Vizitatori/Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din resedinta actuala a Vanzatorului.