AboutYou – Black Friday Sale!

About You Black Friday
About You Pre Black Friday Aktion

 aboutyou 1

AboutYou:  Black Friday Sale !!!

ABOUT YOU este magazinul online pentru fashion, care într-adevăr te înțelege și te inspiră. Descoperă sortimentul nostru variat, cu mai mult de 100.000 produse de la peste 700 branduri. Lasăt-te inspirat/ă de ținutele influencerilor noștri și găsește stilul care ți se potrivește perfect.

Magazin

Mentiune: Reducerile si disponibilitatea produselor afisate pot suferi modificari ulterioare.

Pentru a vedea toate reducerile disponibile mergi

Catre magazin

Despre AboutYou: 

Lansarea magazinului online aboutyou.ro a avut loc în octombrie 2019 și, spre deosebire de celelalte magazine din acest domeniu, aboutyou.ro se face remarcat prin faptul că indiferent de stilul tău (casual, elegant, rock, sportiv sau boem ), poți găsi inspirație si produsul potrivit pentru următorul outfit.
Gama de produse este cuprinzătoare, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii; aveți la dispoziție îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau articole sportive. De altfel, puteți găsi numeroase articole fashion de la branduri precum Mango, ONLY, Vero Moda, Tamaris sau Steve Madden.
Dintre beneficiile de care vă puteți bucura, amintim transportul și returul gratuite, livrarea rapidă (între 3-5 zile lucrătoare), existența unor vouchere și carduri cadou. Magazinul se remarcă prin livrare și retur gratuite dar cel mai important este termenul de retur de 100 de zile.
Modalitățile de plată sunt: plata ramburs, prin card Visa, MasterCard sau prin PayU.